Specialisme Monica's sporttiek

Monica’s Sporttiek heeft een groot assortiment aan: Sportprijzen, Relatiegeschenken, Promotiekleding, Bedrijfskleding en veiligheidsschoenen.

Tevens beschikken wij over een eigen borduurstudio, een graveerstudio en bedrukken we kleding en voorwerpen.

We zijn leverancier van o.a.: B&C, Brams Paris, ID, PLANAM, Helly Hansen, Santino en Snickers.

Bedrukkingen:

Zoek je een leuk cadeau in de online catalogus om iemand iets speciaals te geven voor b.v. een verjaardag, bruiloft, jubileum, feest, Valentijnsdag, moeder- en vaderdag, verhuizing, etc. Of uw logo, naam, etc. op bedrijfskleding. Lever dan een ontwerp, foto, tekst of afbeelding in. En wij bedrukken het voor u.

Wij kunnen op bijna elk product en op de volgende materialen een full colour bedrukking aanbrengen: textiel, hout, kunststoffen, karton, keramiek, kaarsen, glas en metaal.

Wij bedrukken al vanaf één enkel stuk!!
 

Borduurstudio:

Monica’s Sporttieks Borduurstudio zorgt voor professioneel machinaal borduurwerk.

Borduurwerk is een duurzaam product en geeft een exclusieve uitstraling aan uw (bedrijfs-) kleding. Of als een passend, origineel en creatieve geschenk voor al uw persoonlijke en zakelijke gelegenheden.

Er kan op veel materialen geborduurd worden; denk eens aan een mooie handdoek, slab, babycape, badjas, cap, poloshirt, sweatshirt, fleecetrui, bodywarmer, overhemd etc.

Wij borduren al vanaf één enkel stuk!!

Lasergraveren:

Het lasergraveren heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele graveertechnieken. Hoge kwaliteit/resolutie, snelheid, flexibel en contactloos. Doordat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, biedt het de mogelijkheid om hele fijne lijnen of punten op een materiaal aan te brengen.

Hierdoor kunnen foto’s, logo’s, etc. hoogwaardig gegraveerd worden.
Wij lasergraveren de volgende materialen: glas, RVS, aluminium, trespa, spiegels, kunststoffen, hout, natuursteen, acrylaat.

Wij graveren al vanaf één enkel stuk!!